• +381 64 3131 680
 • +381 62 262 278
 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • Online: ponedeljak-petak 09-17 h

LETOVANJE

XIV Aktivni letnji joga odmor na Hvaru

Vežbanje joge, pravilno jogičko disanje i joga relaksacija u Jelsi na Hvaru

Vežbanje joge, pravilno jogičko disanje i joga relaksacija u Jelsi na Hvaru

I GRUPA 07-19.07.2024. 13 dana / 12 noći

II GRUPA 19-30.07.2024. 12 dana / 11 noći

Prijave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Jelsa, HVAR

nezaboravna lepota prirode uz aktivan letnji joga odmor. Doživite lepote najsunčanijeg ostrva na Jadranu uz svakodnevno vežbanje joge na obali mora. Uživajte u tirkiznom moru u Jelsi, mediteranskoj hrani, predivnoj prirodi, mirisu lavande i borova i naučite da se opuštate i dišete. Aktivni letnji joga odmor vode dugogodišnji učitelji joge: Dragan i Ivana Lončar www.vidyayoga.net Program vežbanja će se odvijati pored mora ili u čistoj i provetrenoj sali (u slučaju kiše). Ponesite svoju prostirku za vežbanje. Tokom 10 dana biće dva treninga dnevno, u ukupnom trajanju oko 3 sata i 30 minuta dnevno.

 • Prva grupa:   07-19.07. ima 11 dana vežbanja joge (08-18.07.)
 • Druga grupa: 19-30.07. ima 10 dana vežbanja joge (20-29.07.)
 • Od 6 do 7h – Na obali mora, uz vežbe disanja dočekujemo izlazak sunca;
 • Od 7 do 9h – Vežbamo joga položaje -  asane;
 • Predveče –  praksa duboke jogičke relaksacije - Joga nidra

Program putovanja:

 • Prvi dan –smeštaj u sobe od 16h. Prva usluga je večera. Noćenje.
 • Od drugog do pretposlednjeg dana smeštaj na bazi polupansiona.
 • Poslednji   dan – doručak. Napuštanje soba do 10h. Kraj usluga.

CENA

za smeštaj po osobi u dvokrevetnoj classic  sobi, sa klimom,  na bazi polupansiona

Cena aranžmana obuhvata: smeštaj u dvokrevetnim classic  sobama sa klimom,  na bazi 12 polupansiona za prvu grupu, odnosno 11 polupansiona za drugu grupu, doručak i večera, ishrana na bazi bife posluženja  ● sobe  u Fontana Resort 2* su classic sobe  okrenute ka morskoj strani, imaju bračne krevete i ima manji broj tih bračnih kreveta koji se mogu razdvojiti ● Korišćenje spoljnog bazena   ●  Korišćenje ležaljki pored bazena   ● Parking  ● Troškove realizacije i organizacije aranžmana;

Cena aranžmana ne obuhvata:  prevoz, lične troškove putnika ● časove joge  za detalje oko plaćanja kontaktirati instruktore joge https://www.vidyayoga.net/ )  ● ulaznice za različite objekte ●  zdravstveno putno  i kovid osiguranje koje iznosi 1,8 € dnevno po osobi; ●  Boravišnu taksu koja iznosi 1,8 € dnevno po osobi, deca od 12-18 godina 0,9  dnevno. Plaćanje uz aranžman;

Doplate za smeštaj:  dete od 3-6,99 god na pomoćnom krevetu sa dve odrasle osobe  5 € dnevno ● dete od 7-11,99 god na pomoćnom krevetu sa dve odrasle osobe  10 € dnevno ● kućni ljubimac 8 € dnevno ● dečiji krevetić 5 € dnevno, obavezna najava ( date cene su za plaćanje preko agencije)  ●

Popusti: Treća odrasla osoba u dvokrevetnoj classic  sobi na pomoćnom ležaju ima popust 10% ● Dete od 0 – 1,99  godina na pomoćnom ležaju sa dve punoplatežne  osobe ima popust 100%  ● Dete od 0 – 11,99  godina na glavnom ležaju sa jednom punoplatežnom osobom ima popust 20%.

Minimalan broj putnika za realizaciju pod navedenim cenama je 30 punoplatežnih putnika

Fontana Resort 2*

Jelsa 21465, ostrvo Hvar, Hrvatska
www.jelsaresort.hr


Opis i lokacija hotela:

Fontana Resort  2*, Smešten je na maloj padini pored mora, okružen borovima i oleandrima u slikovitom gradiću Jelsa na ostrvu Hvaru. Prekrasna okolina, prijatna klima, mnogi kulturni i istorijski spomenici, predivne plaže, mnogobrojni kafići, restorani i barovi su deo Jelse. Resort se sastoji od 24 paviljona sa smeštajnim jedinicama okrenutih ka morskoj strani, glavne zgrade koja se nalazi u blizini mora, u kojoj se nalazi restoran, bar i fitnes soba, i recepcijski paviljon koji  se nalazi na vrhu tog hotelskog naselja, pored puta.  Ishrana gostiju je na bazi švedskog stola, u glavnoj zgradi kompleksa. U sklopu resorta su i dva otvorena bazena sa morskom vodom od kojih je jedan za decu, okruženi suncobranima i ležaljkama, bežični WiFi internet, teniski tereni, menjačnica, besplatan parking. Plaža je udaljena oko 5 minuta od naselja.

Prijava gostiju: od 16:00h, odjava do 10:00h.Smeštajne jedinice u ponudi - Classic Double AC Soba 2*

Classic sobe se nalaze u tri paviljona po imenu: Maestral, Burin i Levanat. Sve sobe su okrenute ka morskoj strani i imaju balkon, sopstveno kupatilo, satelitsku televiziju, direktnu telefonsku liniju i klimu.  Površina sobe je 16m2. Sve classic sobe su dvokrevetne sa mogućnošću ubacivanja pomoćnog ležaja. Pomoćni ležaj može biti sofa na razvlačenje ili krevet na rasklapanje. Dužina pomoćnog ležaja je 180cm, a širina između 70-85cm; Double oznaka se odnosi na francuski krevet; s obzirom da se resort Fontana nalazi u borovoj šumi, i pored toga što su sobe okrenute ka morskoj strani, nema svaka pregledan pogled na more zbog borova, drugih paviljona i sl.

Galerija

Detaljne opise i fotografije možete pogledati na web stranici hotela 

https://jelsaresort.hr/room/classic-hotel-room/

Prijavljivanje: putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. uz dostavljanje podataka o putniku ime i prezime, adresa, broj mobilnog, e-mail adresa; za decu mlađu od 11,99 godina dostaviti tačan datum rođenja.

 Rok za prijavu i uplatu 30% depozita  do popune soba. Do 10.04.2024. u slučaju otkaza naplaćuju se penali 50 € na ime administrativnih troškova.

Otkazivanje putovanja od strane putnika:

 • 70 dana pre dolaska penali 50 € na ime administrativnih troškova
 • 69- 31 dana pre dolaska  penali 50%  od ukupne cene  aranžmana
 • 30 - 19 dana pre dolaska  penali 70%  od ukupne cene  aranžmana
 • 20 - 0  dana pre dolaska i NO SHOW*,  penali 100% od ukupne cene  aranžmana

*NO SHOW – nepojavljivanje gosta

Politika otkaza ne može biti predmet žalbe putnika.

Opšte napomene: Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut na web sajtu www.carpediem-travel.rs ili dostavljen putem zvaničnog maila agencije ● Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima organizatora putovanja. ● Napominjemo da recepcija na licu mesta smešta goste prema trenutnoj raspoloživosti u jedan od tri poviljona sa classic sobama. Agencija ne može uticati na poziciju i sprat sobe ● Putnici koji su imaoci inostranog pasoša dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. ● Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu, sa rokom važenja još najmanje 6 meseci, od dana završetka putovanja ● Ponuđeni smeštaj je kategorisan prema lokalnoj kategorizaciji ● Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Uslovi plaćanja: Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate ● Obavezna uplata depozita 30% prilikom prijave, a najkasnije do 01.02.24.,  40%  do 15.05.24. ostatak do tri nedelje pre polaska na put i to za prvu grupu do 15.6. a za drugu grupu do 28.6.2024.

Napomena: Broj soba je limitiran, prvenstvo dobijanja ima putnik koji izvrši uplatu

Minimalan broj putnika za putovanje: Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 punoplatežnih putnika po grupi. U slučaju putovanja manjeg broja putnika, aranžman neće biti otkazan već ponuđen po korigovanoj ceni uz saglasnost putnika. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju više sile ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje ili pomeri datum polaska, i to najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje o čemu će putnici biti obavešteni pisanim putem. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti: biće organizovani i ponuđeni na licu mesta; nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

Prevoz informativno: Beograd-Split, redovna autobuska linija Beograd-Split prevozioca BS Tours i Lasta/ noćna vožnja ili  avionom Beograd-Split-Beograd  (avio karta se može kupiti u agenciji)

Split-ostrvo Hvar, Jelsa  https://www.jadrolinija.hr/ Asistiramo u kupovini karata za trajekt.

od Splita do Jelse je moguće stići katamaranom redovnim linijama, potom taksijem do smeštaja. Udaljenost od centra Jelse do smeštaja je oko 1 km Ili od Splita do luke Stari Grad, trajektom, redovnim linijama, pa potom taksijem do smeštaja. Udaljenost od luke Stari Grad do smeštaja je oko 11 km.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. O uslovima ulaska u Republiku Hrvatsku više informacija možete naći na sledećim linkovima https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211 i https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo/covid-19-uslovi-za-putovanje

Napomena: Organizator putovanja je agencija Carpe Diem Travel d.o.o. koja poseduje polisu osiguranja za slučaj insolventnosti i naknade štete broj 2702070; datum važenja polise (garancije) je od 08.11.2023-08.11.24.godine, DUNAV OSIGURANJE A.D.O. za pokriće po polisi u iznosu do 30.000 €.  Obaveštenje o načinu i mestu prijema reklamacije: Reklamacija se može uložiti pismenim putem uz odgovarajuću dokumentaciju na mestu prodaje aranžmana ili elektronskim putem. Agencija će u roku od 8 dana dostaviti odgovor na reklamaciju. Mesto određeno za prijem reklamacije: Carpe Diem Travel d.o.o., Patrisa Lumumbe 50, 11060 Beograd- isključivo pismenim putem, PIB 108375462 , MB 20986743, delatnost 79.12 tur-operator; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.; Odgovorno lice, Miroslava Ješić, 062 262 278.                                                                         

Program putovanja broj  Letnja škola joge na Hvaru cenovnik br. 7 od  22.12.2023.

TELEFON ZA VANREDNE SITUACIJE putnicima uvek na raspolaganju +381 62 262 278

Za sve dodatne informacije telefoni  064 31 31 680 i 062 262 278

Opšti uslovi putovanja agencije Carpe Diem Travel su sastavni deo ovog programa


TELEFON ZA HITNE SITUACIJE DOSTUPAN 24/7 + 381 62 262 278

Sajt je informativnog karaktera i postoji mogućnost nenamerne greške prilikom unosa ponuda/podataka.
Takođe, postoji mogućnost da dođe do promene programa i cene, a da administrator nije u mogućnosti da trenutno izmeni ponudu.
Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući agenciju. Hvala na razumevanju.
© 2024 Carpe Diem Travel - Turistička agencija Beograd. All Rights Reserved.