• +381 11 77 00 245
  • +381 62 262 278
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • ponedeljak-petak 09-17 h

O NAMA

Dobro došli na našu web stranicu!

Carpe Diem Travel d.o.o. je privatna turistička agencija, osnovana januara 2014. godine. Kao organizator putovanja ima licencu br. OTP 191/2020, kategorija A20, šifra delatnosti 79.12.

Agencija Vam sa zadovoljstvom stoji na raspolaganju za sve usluge iz oblasti turizma, uz praćenje Vaših zahteva. Uštedećemo Vam i novac i vreme,  oslonite se na našu stručnost, entuzijazam i posvećen rad

Turističke usluge pružamo  pojedincima  i grupama. Bavimo se prodajom  avio karata i drugih prevoznih dokumenata, prodajom smeštajnih kapaciteta, ulaznica za različite manifestacije, turističke obilaske, organizacijom različitih privatnih i poslovnih putovanja, paket aranžmana  i onih skrojenih po Vašoj želji, podsticajnih – incentive putovanja, organizacijom specijalizovanih skupova (seminari, kongresi, team building programi). Programi i usluge koje nudimo kreirani su uz pažljiv odabir detalja, sa željom da svako putovanje bude nezaboravan doživljaj.

Putnike pratimo do povratka sa puta, uz našu dostupnost 24 sata za sve vanredne situacije. Stručan tim agencije, sa radnim iskustvom od 30 godina Vam garantuje pouzdanog partnera i visok kvalitet usluge.

Uključeni smo u međunarodni sistem poslovanja i protoka informacija, uz najsavremeniju tehničku opremu.

 

MISIJA naše agencija je da svojim gostima pruži visok kvalitet usluge, nezaboravne doživljaje, upozna ih sa kulturno-istorijskim i zabavnim sadržajima kraja u koji putuju. Gosti koji odlaze na poslovna putovanja imaju pouzdanog partnera koji im pruža vrhunski kvalitet usluge.

VIZIJA je biti inovativna, jedinstvena, prepoznatljiva i uspešna agencija. Postaviti nove standarde, na čast i ugled svima!

 

Rado Vam stojimo na usluzi i svako dobro želimo 


Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input

Unesite kod sa slike!

TELEFON ZA HITNE SITUACIJE DOSTUPAN 24/7 + 381 62 262 278

Sajt je informativnog karaktera i postoji mogućnost nenamerne greške prilikom unosa ponuda/podataka.
Takođe, postoji mogućnost da dođe do promene programa i cene, a da administrator nije u mogućnosti da trenutno izmeni ponudu.
Molimo Vas da proverite tačnost podataka kontaktirajući agenciju. Hvala na razumevanju.
© 2021 Carpe Diem Travel - Turistička agencija Beograd. All Rights Reserved.